GPS / GSM / GPRS Tracker

TK103 Professional Verzija


Sistem za satelitsko praćenje, lociranje, imobilizaciju i prisluškivanje ličnog vozila, renta-a-car, kamiona, motocikla, dostavnih vozila, čamaca itd


Najbolja zaštita vašeg vozila trenutno na tržistu, zaboravite alarme, blokade i razne druge skupe a ne efikasne zaštite vozila.

Bez pretplate i ugovora


Sistem se sastoji od:

*Glavnog modula TK103


*GPS Antene


*GSM Antene

*Mikrofona

*Releja (za prekid goriva ili struje u autu)


*Kablova za spajanje na auto

*Uputstvo za rukovanje i instalaciju


GPS sistem vam omogucava lociranje vaseg vozila u svakom momentu. Dovoljno je samo nazvati broj SIM kartice koju ste stavili u GPS Tracker i odmah dobijate precizne koordinate pozicije vaseg vozila. Koordinate ukucate u bilo koji software sa mapama ili jednostavno na Google Maps i dobivate lokaciju i brzinu kretanja vozila. Takodjer mozete nazvati isti broj i prisluskivati razgovore u vozilu jer GPS Tracker je opremjen kvalitetnim mikrofonom.

Takodjer sistem se moze spojiti na napajanje gorivom ili elektricni sistem vozila tako da u svakom momentu mozete prekinuti dovod gor enavedenog i imobilizirati vozilo. Npr. kad parkirate vozilo preko noci mozete bezbrizno spavati jer je vase vozilo imobilizirano i nemoze se upaliti cak ni sa kljucem sve dok vi to ne zelite.

U slucaju pomjeranja vozila odmah dobijate poruku da je auto pomjereno s mjesta sa tacnim koordinatama i brzinom kretanja. Znaci cak i ako na bilo koji nacin vozilo bude pokrenuto ili odneseno paukom vi ce te biti obavijesteni o tome.

Moguce spajanje na Alarm automobila tako da ce te biti obavijeseteni SMS porukom i u slucaju aktivacije Alarma na vozilu.


Ukoliko na vozilu bude otpojena baterija/akumulator GPS Tracker ce vas odmah obavijestiti o tome jer ima ugradjenu bateriju za slucaj prekida napajanja koja drzi 48sati.

Ukoliko je vozilo otudjeno na neki nacin i uneseno u neko podrucje gdje ne postoji GPS signal uredjaj ce vam javiti zadnju ucitanu koordinatu a to bi u ovom slucaju bilo odmah na ulazu u podzemnu garazu. Uredjaj posjeduje veoma jake GPS i GSM extrene antene koje hvataju signal cak i u extremnim lokacijama.

Antene ne moraju biti vidljive u autu kao ni uredjaj. Tako da je moguca instalacija da se ni jedna od komponenti ne vidi u automobilu sto garantuje dodatnu sigurnost protiv kradje vozila i ostecenja uredjaja.

Moguce je odrediti alarm za brzinu ukoliko posudjujete auto saradnicima, djeci ili prijateljima pa ce te biti obavijesteni ukoliko je zadana ogranicena brzina predjena. Moze se odrediti bilo koja brzina za granicu. Jako dobra funkcija ako vase auto koriste djeca, Rent-A-Car ili neki drugi neiskusni vozaci ili npr ukoliko je firmino vozilo i ne zelite da se radnici utrkuju s njime

Takodjer je moguce i odrediti okrug dozvoljenog kretanja vozila de ce te biti obavijesteni ako vozilo izadje iz zadanih koordinata.

GPS Tracker je takodjer opremjen i SOS dugmetom koje mozete instalirati bilo gdje u autu i u slucaju potrebe (nezgoda, povreda, bolest, kvar) pritiskom na dugme, uredjaj ce poslati poruku za pomoc i vasu lokaciju na sve brojeve koje ste mu prethodno odredili!


Troskovi: Potrebna je SIM kartica (na dopunu ili pretplatu) koja ide u GPS Tracker uredjaj. Za vas svaki upit o lokaciji vozila ili blokiranje vozila ili bilo koju naredbu koju saljete vozilu sa svog mobitela GPS Tracker ce vam odgovoriti jednom SMS porukom. Znaci primjer blokiranje vozila vas kosta 1 SMS i ponovno odblokiranje 1 SMS. Znaci mjesecno je sasvim dovoljno dopuniti GPS Tracker SIM karticu sa 3-5KM

GPS Signal se ne placa!


Ugradnja moguca na automobile, motocikle, camce, kamione, dostavna vozila, rent a car itd

Uredjaji su novi u originalnom pakovanju!

Instalacija je jednostavna i moze biti izvrsena u kod svakog auto elektricara!

Sve informacije na tel 061 281 504


Parameters:

GPS chip: SIRF III chip.
Channels: 16
Sensitivity: search-147dBm, track-158dBm.
Precision: 5m.
Acquisition time: hot-12s, cold-48s.
Charger : car charger: 10V---36V
Battery: Chargeable and rechargeable lithium-ion battery (3.7V, 1500Mah)
Dimenzije: 85mm x 63mm x 25mm
Težina: 160gr.
Mreže: GSM/GPRS/GPS
Band: 850/900/1800/1900
Stand by: 48hours

Name:  TK103GTS00009.jpg
Views: 1438
Size:  50.2 KB


Click image for larger version

Name:	de.jpg
Views:	1479
Size:	80.4 KB
ID:	144

Name:  wde.jpg
Views: 1434
Size:  97.5 KB

Cijena za clanove foruma 350KM